Chokolade cupcakes

Ingredienser dej:
100 g hvedemel
5 spsk kakaopulver
140 flormelis
1½ tsk bagepulver
40 g usaltet smør, stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
korn af 1 vanillestand

Ingredienser chokolade-topping:
100 g usaltet smør
60 g frisk ost naturel
8 spsk kakaopulver
300 g flormelis

Fremgangsmåde:
Pisk æg, mælk og vanillekorn sammen i en skål. I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser sammen med smørret. Kom halvdelen af mælkeblandingen i melblandingen og pisk indtil det er en ensartet masse. Kom resten af mælkeblandingen i dejen og rør igen til dejen er ensartet.
Kom dejen i cupcake forme og bag ved 170 grader i 20-25 min.

Lav nu chokolade topping ved at blande alle ingredienserne i en skål og pisk sammen med en elpisker. Rør indtil glasuren er let og luftig.

Når cupcakes er afkølet dekoreres de med smørcremen og evt. krymmel.

Velbekomme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial