14. oktober 2011

Indfarv dit sukker til dekoration!

Nemt, billigt og fantastisk til dekoration. Her en kombination af farvet perlesukker og farvet alm. sukker.
Fordelen ved perlesukkeret, var at det færdige resultat fik en mere "glimmer" kvalitet (som Wiltons pearlized sugar) i forhold til det alm. sukker - som modsat er lidt mere diskret, og kan være bedre til små detaljer i fx. pynt af cookies.



HVORDAN:



Kom den ønskede mængde sukker i en alm. frysepose, tilsæt gelefarve (frugtfarve kan anvendes også) og gnid nu hænderne på hver side af posen "som skal du have varme i fingrene en kold morgen" :) Den mængde jeg brugte var en knivspids gele-farve til alle farver pånær den sorte hvor jeg brugte det dobbelte - men det er også blevet knald-sort.






PÅFØRINGS TIP TIL COOKIE OG KAGE DEKORATION:
Kan gøres på forskellige måder/ 3 forskellige måder til at lime sukret fast:



1) Anvend icing som lim.



2) Lav en blanding af marengspulver og afkølet kogt vand.



3) Kom tyndt lag flydende glucose på som lim og lad det tørre.




2 kommentarer: