Halloween cupcake dekorations guide

Her nogle sjove cupcake trin-for-trin guides til sjove Halloween cupcakes. Disse bliver afleveret til personalet i mine pigers vuggestue idag, som tak for alt det de gør for ungerne i Filuren (Roskilde).

Start med at komme fondant på cupcaken. Jeg har brugt et alm. glas som udstikker. Derpå trillet en kugle i brun fondant, og derefter lavet gajol-striber rundt vha min dekorations pen - en kniv havde gjort arbejdet mindst lige så godt.

Her har jeg brugt rød pulver farve til først at duste med en medium stor pensel og derpå male med en tandstik.
Iris har ligeledes fået lidt brun pulverfarve for at gøre det mere realistisk.


Så til det grønne monster øjenlåg; brug igen dit glas til at lave et rundt stykke. Tag en kniv og halver den. Rids og fold herefter de to stykker.


Kom nu øjenlåg på din cupcake, og dust med grøn pulver farve. På denne cupcake lavede jeg en dyb rids med en tandstik, og malede det herefter rødt. Tag sort pulverfarve og bland med lidt alkohol og mal nu tråde på.Alternativt kan man bruge tynde "pølser" af sort fondant som tråd. Jvf øverste billede.


TIP: Som i kan se har jeg taget et stykke folie, lavet fordybninger i, og herefter blandet mine pulverfarver med alkohol. Det er en nem måde at få en "maler-palet" på, og det skønneste er at den bare skal smides ud bagefter.
Det færdige resultat.... velbekomme... :)
Så når vi til mumie cupcakes, den nemmeste trin-for-trin.


Se guiden til at lave icing patron.

Brug igen et glas til at udstikke et rundt stykke fondant. Lim det på din cupcake med lidt glucose eller vand eller med lidt smørcreme under.Trin 2 gule kugler, mal evt lidt med rød (blodsprængninger i øjne) og kom derefter små sorte kugler på.Brug nu din icing til at lave forbindingen med. Brug en flad tyl/ rose-tyl.

TIP: har du en cupcake som buler lidt ind på midten, tag da og lav nogle striber med icing her. Når 2. lag appliceres kan det ikke ses.


TIP: er der små toppe af icing i kanten, tag da et meget let fugtet finger og dup dem væk.


Hav en glædelig halloween:)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial