Halloween cake pops trin for trin:)
Her en cake pop tutorial på disse søde græskar:) Uden tvivl et hit til årets halloween.
Er det første gang du skal cake pop'e så se her først og undgå de fleste begynder fejl:
Mangler du cake pop opskrift, så se her:
Start med at tril en kugle. Tag en slikkepind og lav "riller" som vist på billedet. Det er vigtigt at disse riller er ca 2-3 mm dybe, ellers vil de udviskes når de overtrækkes med chokolade.
Lim en slikkepind fast vha lidt smeltet chokolade.
Kom slikkepindende i køleskabet i 20 min. Overtræk herefter med orange-farvet chokolade.
Er det første gang du skal cake pop'e så se her først og undgå de fleste begynder fejl:
Mangler du cake pop opskrift, så se her:
Start med at tril en kugle. Tag en slikkepind og lav "riller" som vist på billedet. Det er vigtigt at disse riller er ca 2-3 mm dybe, ellers vil de udviskes når de overtrækkes med chokolade.
Lim en slikkepind fast vha lidt smeltet chokolade.
Kom slikkepindende i køleskabet i 20 min. Overtræk herefter med orange-farvet chokolade.
For at fremhæve indhak i cake-pop'en har jeg blandet farverne pumpkin og rød pulver farve og malet indhakkene med en blød pensel.
Kom en lille top af grøn fondant på - lim fast med lidt smeltet chokolade.
Brug en kniv eller et skartp værktøj til at lave det grønne fondant noget ujævnt i overfladen.
Er du ikke til fondant, så tag lidt grøn marcipan istedet:)
Kom en lille top af grøn fondant på - lim fast med lidt smeltet chokolade.
Brug en kniv eller et skartp værktøj til at lave det grønne fondant noget ujævnt i overfladen.
Er du ikke til fondant, så tag lidt grøn marcipan istedet:)
Til sidst males øjne, næse, mund med lidt gul royal icing, og dyp straks herefter i indfarvet sukker.
Voila - Halloween cake pops.
hvor er de seje :)
SvarSletTak:)
SvarSlet