Spooky cookies:)

En lille let trin-for-trin indenfor run-out teknik på småkager:) Opskrift på icing findes her: http://kageeventyr.blogspot.com/search/label/Icing%20opskrift%20og%20tips

1: Lav omridset ud af tyk-konsistens royal icing. Dette tjener til at holde den flydende icing indenfor rammerne, og det er derfor vigtigt at den slutter tæt hele vejen omkring.2: Udfyld. Lav en royal icing af medium-let konsistens, kom den på i zig-zag der ligger tæt op af hinanden, men du behøver ikke at fylde det hele ud med det samme. Indenfor 10 sek har icingen fyldt de tomme "rum" ud. Hvis der stadig er nogle områder hvor der ikke er flydt icing ud; tag da en tandstik og smør icingen ud eller påfør mere icing hvis hullerne er store.3: Er der kommet bobler i din icing, tag da og prik dem med tandstikken så de springer og forsvinder.
4: Tag endnu en icing i sort i mellem-let konsistens. Læg streger/ prikker til øjne ovenpå din hvide icing, og vent på at den selv trænger ned i det underliggende hvide lag (tager få sekunder). Det er vigtigt at de 2 flooding-farver er nogenlunde samme konsistens for at opnå det bedste resultat.5: Lad småkagerne tørre.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial