5. maj 2013

Opskrift: Æble-kanel cupcakes



Disse cupcakes er absolut skønne, så dette er en opskrift jeg har delt ud mange gange blandt venner og familie.
Ingredienser:
125 g usaltet smør, stuetemperatur
130 g alm. sukker
2 æg
220 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
1.25 dl sødmælk
korn fra 1 vanillestang eller 2 tsk vanilleekstrakt.

Ingredienser fyld:
1 dl hvedemel
50 g sukker
60 g smør
2 spsk stødt kanel
1 æble.

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader.
Bland smør og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt derefter æg et af gangen. Tilsæt herefter mel, bagepulver, mælk vanillekorn.
Fyldet: Fjern skræl og kernehuset. Hak æblet i små tern.
Smelt smøret i en gryde. Når smøret er smeltet tages den af varmen og de øvrige ingredienser til fyldet kommes ned i.
 

Kom først dejen den i cupcakeformen og tilsæt derefter fyldet i midten og tryk det lidt ned. Drys evt. med stødt kanel ovenpå cupcaken.


Bages i ovnen i ca. 25 min.
Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Uhm, lækkert - æble og kanel er bare så lækkert sammen (;

    - Anne

    SvarSlet