20. maj 2013

Opskrift: Banan-kanel muffins



Ingredienser:
170 g sukker
125 g usaltet smør, stuetemperatur
2 æg
300 g moden banan, most (ca.. 3 små bananer)
1 tsk vanille sukker
280 g mel
1 tsk natron
½ tsk salt
½ tsk kanel

Topping - kan undlades:
Smeltet usaltet smør.
Kanelsukker

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader
Bland sukker og smør grundigt. Tilsæt æg, et af gangen. Tilsæt de resterende ingredienser og rør indtil det er en ensartet masse.
Kom muffindejen i forme og bag i ovnen i ca. 25 min.
Når muffins er bagt færdigt afkøles de lidt.
Smelt smør og pensl det på de færdige muffins som herefter dyppes i kanelsukret.

Serveres lune.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar