16. april 2011

MarshMellow Fondant MMF

Ingredienser:
  • 250-300 g marshmellows barbeque (sv.t. 1 pose)
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • ca. 750 g flormelis, sigtet
  • Pastafarve
  • Smags essens

  1. Kom olien i en skål og smør den op af skålens flader, kom marshmellows i skålen og tilsæt derefter vand. Rør rundt. Kom blandingen ind i mikroovnen i 30 sek. Tag skålen ud og rør rundt. Dette fortsættes indtil marshmellows er smeltet.
  2. Skal MMF have farve og/ eller smag skal dette tilsættes nu. Rør rundt indtil farven har fordelt sig.
  3. Smør bordet med lidt olie, smør også hænderne så massen ikke hænger fast i fingrene. Kom flormelis på bordet og kom derefter marshmellow massen ned på bordet. Ælt indtil det er en sammenhængende lind masse der ikke hænger ved.
  4. Brug massen straks eller pak den i en pose og derefter i en skål og stil den i køleskabet natten over. Hvis du vælger at stille den i køleskabet natten over, skal MMF tages ud 1-2 timer før anvendelse. Hvis massen stadig er for hård kan den kommes i mikroovnen ved lav effekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar