Cake pop hanekylllingerEn lille påske hanekylling fra mig. Jeg har længe været helt vild med de kyllinge cake pops der findes på mange amerikanske hjemmesider. Tænkte at der da mangler hanekyllinger, for ingen kyllinger uden hanekyllinger:) Designet er meget nemt.

1) Grundmassen: Kagerester og smørcreme blandes sammen i røremaskine til "romkugle-konsistens" fast, elastisk og uden at hænge ved når man triller kugler. Se opskrifter på cake pop dej her.

2) Fremgangsmåde:
Er det første gang du cake popper, så se her først.
Til at få den gule farve kan du enten købe gule Candy Melts (gule chokolade knapper) eller indfarve hvid chokolade med gul pulverfarve. Man kan også anvende let flydende pastafarver, men man kan ikke dosere så meget. Jeg køber mine chokoladeknapper hos deleukstetaartenshop.nl pga prisen i DK.

3) Dyp kuglerne i den smeltede chokolade. Tap forsigtigt på slikkepinden bagefter, det får overskuds chokoladen til at falde af og giver en pæn overflade. Sæt nu cake pops på køl i køleskabet. Kan enten serveres nu eller pyntes yderligere.

4) Til at lave øjne, hanekam og fødder kan man gøre to ting:
- Lav delene af indfarvet fondant eller marcipan og lim på med enten icing eller smeltet chokolade.
- som på billedet: anvendt royal icing. Anvendte Wilton sprøjtetyller: rund nr 12 (hanekam), rund nr 9 (øjne), nr 3 (fødder). Wilton Food Colouring Pen: iris

Voila, de sødeste små hanekyllinger.

Jeg kan se der har været efterspørgsel på billeder, det tænkte jeg desværre ikke på da jeg lavede disse cake pops, men tager det in mente til næste omgang jeg laver:)
 

Kommentarer

 1. De er så super søde at jeg ikke vil nænne at spise dem.:)

  SvarSlet
 2. De er da bare for skønne. Super idé til næste års påske-kagerier.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare nusser :-)

  SvarSlet
 4. Ja, en super måde at få brugt en kagerest på. Hvis der da skulle være noget tilbage...

  SvarSlet
 5. Jeg kan desværre ikke se dine how-to billeder (hvis der er nogen)...
  Det er billigere at købe candy melts i Holland... http://www.deleukstetaartenshop.nl/chocolate-candy-pops-candy-chocolate-melts-wilton-candy-melts-red-p-585.html?osCsid=9ae22abdce07034b7c76eb38ff922169
  26 kr for en pose med 400 g...

  SvarSlet
 6. Hej Lise! Jeg kan se, du bruger gelefarve (pastafarve) til chokoladen, men jeg synes at have læst andetsteds, at man skal bruge pulverfarve, da chokoladen ellers klumper... har du oplevet problemer med det? Jeg vil rigtig gerne forsøge mig med cake pops, men håber da sådan, at jeg ikke behøver at investere i nye farver!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial