1. november 2014

Opskrift: Rosen cupcakes med Rose Frosting



Vi var inviteret til ridderfest i børnehaven, og vi skulle have nogle cupcakes med. Rosevand cupcakes syntes jeg passede godt som "prinsesse cupcakes".

Denne cupcake har en smag af rosenvand (kan købes i de fleste grønthandlere). Man skal dog være opmærksom på at selvom cupcakes dejen ikke dufter meget af rosenvand så blive smagen markant efter bagning. Rosenvand i for høj dosering bliver lettere syntetisk i smagen.


Ingredienser: 
125 g hvedemel
170 g flormelis
1 tsk bagepulver
80 g usaltet smør
1½ dl sødmælk
1 spsk rosenvand
1 æg
1 knsp salt

Fremgangsmåde: 
Bland alle de tørre ingredienser med smøret til det er ensartet. Bland i en anden skål mælk, rosenvand, æg sammen og bland herefter ægge-blandingen i skålen med de tørre ingredienser lidt efter lidt. 

Kom i papir forme og bag ved 170 grader i ca 20-25 min. 


Opskrift rosen topping: 
500 g flormelis 
50 g usaltet smør, stuetempereret
½-1 spsk rosenvand
½ dl sødmælk.


Alle ingredienserne blandes sammen med elpisker og toppingen kommes ovenpå de afkølede rosen cupcakes. 



Rigtig god bagelyst:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar