1. november 2014

Opskrifter: Toppings til cupcakes

Her vil komme til at stå alle de toppings som jeg anvender - nogen gange er det nemmere med en lille samling end at skulle gå igennem mange opskrifter for at finde den rigtige. 

Rigtig god bagelyst!


Cream Cheese Frosting: 
Ingredienser:
300 g flormelis
50 g usaltet smør, stuetemperatur
125 g flødeost 

(Flødeosten skal ikke være et light produkt - hvis du anvender light produkt skal du beregne 100-200 g flormelis mere for at få rigtig konsistens.... og så er ideen med light produkt vist væk..:)

Fremgangsmåde: 
Pisk flormelis og det usaltede smør sammen og tilsæt derefter flødeosten, pisk i ca. 5-7 min til blandingen er luftig.


Chokolade frosting: 
300 g flormelis
100 g usaltet smør, stuetemperatur
40 g kakaopulver
2 spsk sødmælk
1 spsk stærk kaffe, afkølet. 

Fremgangsmåde
Pisk flormelis, kakaopulver og smør sammen og tilsæt mælk og kaffe (kaffen giver kun et strejf af mokka i den færdige frosting. Kan man ikke lide kaffe kan dette erstattes af mælk istedet).  Pisk til blandingen er luftig.


Rosenvands frosting: 
Ingredienser
450 g flormelis
150 g usaltet smør
½-1 spsk rosenvand
½ dl sødmælk

Pisk flormelis og smør sammen og tilsæt derefter mælk og rosenvand (ved lav hastighed) og fortsæt med at piske ved høj hastighed i ca. 5 min til blandingen er luftig. 


Lime/ citrus topping
Fremgangsmåde
350 g flormelis
125 g usaltet smør, stuetemperatur
2 spsk limesaft eller citron saft
½ tsk skal fra lime eller skal fra citron

Fremgangsmåde:
Pisk flormelis og smør og tilsæt herefter limesaft og skal. pisk i 5 min til blandingen er luftig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar