18. august 2013

Opskrift: Rabarbertærte med marcipan


Ingredienser dej:
150 g sukker
2 æg
100 g smør
100 g mel
50 g kokosmel
100 g marcipan, skåret i små tern
100 g rabarber
2 tsk vanillesukker eller korn af ½ vanillestang.
1 tsk bagepulver

Ingredienser topping:
100 g marcipan, skåret i små tern
100 g sukker
75 g alm. smør, stuetemperatur
200 g rabarber

Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til det er en lys og luftig masse. Tilsæt smør. I en skål blandes alle de tørre ingredienser, og blandes derefter i dejen. Tilsæt til sidst rabarber og marcipan. Kom tærtedejen i en smurt form.
Bland nu alle ingredienser til topping i en separat skål, bland til det er en ensartet masse.
Kom toppingen ovenpå tærtedejen og tryk den lidt ned i dejen.
Bages i ovnen ved 170 grader i 30-35 min.

Tip: Kagen smager rigtig dejligt med lidt creme fraiche eller vanilleis.

Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Uh, det ser lækker ud. Rabarber og marcipan er noget af det lækreste - særligt sammen (:

    - Kit

    SvarSlet