2. april 2013

Patisseriet i Lund

 Billede fra Patisseriet i Lund (Sverige) hvor vi har tilbagt påskedagene.
Til 4 mennesker... ;)

Jeg kan anbefale et besøg forbi Patisseriet som ligger i den centrale del af Lund. Patisseriet har lækkert brød bagt i Stenovn, lækre kager - inklusivt chokolade kager lavet af lækker Valrhona chokolade samt et stort udvalg af forskellige macaroons.

Jeg er typen som nok aldrig bliver træt af de små lækre macaroons som passer perfekt til rigtig mange lejligheder.

Dessertkokken Nikolaos Strangas har lavet en opskrift til Politikkens Kogebog som jeg kan anbefale.
Et lille tip: Macaronsne skal lige ligge og trække 1-2 dage i køleskabet inden de bliver rigtig gode.

2 kommentarer:

  1. Ej, det ser bare fint, hyggeligt og lækkert ud (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Det var det sørme også:) Jeg blev også postivt overrasket over Lund - det er en rigtig hyggelig og stemningsfyldt by:)

    SvarSlet