(opskrifter i bunden af indlægget) Modellerings chokolade anvendes til at lave 3D kager og figurer med. Her et billede af min baby-badekars kage hvor pigehovedet er lavet af rice krispies treat RKT efterfølgende udglattet med modellerings chokolade. RKT anvendes for at kage-figuren ikke bliver for tung i forhold til resten af kage konstruktionen. Du kan også vælge at bruge flamingo. Det bedste resultat fås hvis man kan fremskaffe isoglucose (corn syrup/ majs sirup) som har den kvalitet at gøre massen ekstra elastisk. Majs sirup kan fås i visse Super Best, samt i thai/ kinesiske indkøbs markeder, men kan være svært at opdrive. Alm. flydende glucose som du kan få i de store supermarkeder fungerer også rigtig fint og er det som jeg bruger normalt. Modellerings chokolade, generelle blandings regler: For al chokolade gælder at du skal følge tempererings guiden Derefter blandes isoglucosen eller flydende glucose i, hvilket får chokoladen til at stivne med det samme. Bland til
Hej.
SvarSletKan man komme marcipanovertræk på en kage, og lade kagen stå i køleskabet til dagen efter, eller bliver det noget skidt?
Det er ufattelig hårdt at blande marcipan med flormelis, specielt når det er næsten ½ kg. marcipan og 1 pose flormelis.
SvarSletVi er ikke hverken unge eller raske, og vi har forsøgt på forskellige måder, men det enten kører maskinen varm eller den går helt i stå.
Nogen, der har et godt råd)