Caroline og Victorias cake pop opskrift.





Her er så familiens pt favorit cake pop opskrift som jeg lavede til Dr. Oetker, jeg ved ikke helt hvad de kommer til at kalde den, men herhjemme bliver den kaldt Caroline og Victorias cake pop opskrift:) Vores yngste er stadig for lille til det at deltage i kage eventyr, meeeeeen... det er storesøster og hendes venner og veninder bestemt ikke:) Ovenfor et billede af Victoria med hendes "kæreste" Oliver:) Billedet blev taget til Carolines barnedåb d. 19 juni 2011.


Her kommer så opskriften:)


Caroline og Victorias choko-appelsin cake pop opskrift:

Springform 22 cm. Bliver til ca 35 kugle cake pop - dejen kan deles og kommes i fryseren.


Ingredienser:

3 æg

250 g sukker

150 g smør

3 tsk vanilllesukker

200 g mel

4 spsk kakao

1 dl mælk

3 spsk Dr. Oetker appelsinskal eller 1 spsk revet økologisk appelsin skal eller lidt orange smag.

1 tsk bagepulver.


Smørcremen:

40 g blødt smør

2 spsk mælk

2 dl flormelis

4 spsk kakao

2 tsk vanillesukker


Til cake pop:

200 g overtræks chokolade - alle mærker fungerer:)

Forskellige krymmel

Slikkepind (kan købes her sammen med billige chokolade knapper i alle farver og cake dummie =flamingo plade til at sætte slikkepinde i: http://www.deleukstetaartenshop.nl/advanced_search_result.php?keywords=lollipop&x=5&y=13 )


Tilberedning:

Tænd ovnen på 160 grader (ikke varmluft indstilling på ovn - brug den indstilling uden "ventilator")

Tag appelsin skal og hak den meget fin en en el-hakker. Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt apelsinskal, smør og vanilllesukker. Bland mel, bagepulver, kakao og mælk i blandingen. Kom bagepapir i springformen og hæld dejen i. Bag nederst i ovnen i ca 55 min. Lad den køle af.

Bland imens smørcremen; alle ingredienser blandes sammen.

Tag den afkølede kage og lav til krummer i en stor skål. Kom smørcremen i og tag en el-pisker med dej-kroge og bland, bland evt til sidst med hænderne indtil det er en ensartet konsistens.

Trin kugler af dejen og sæt dem på en tallerken eller bagerist med bagepapir. Smelt chokoladen over vandbag. Hvis der ønskes kage-slikkepinde skal slikkepinden nu dyppes i chokolade og kommes ned i cake pop kuglen. Sæt cake pops på køl i ca 20 min. Tag den afkølede cake pop og overtræk med chokoladen. Få overskuds chokoladen af ved at holde cake popen i 45 grader og snurre langsomt rundt med den ene hånd, mens den anden hånd slår forsigtigt men hurtigt på cake pop slikkepinden. Kom krymmel/ pynt på, og sæt slikke pinden ned i flamingoplade/ glas fyldt med sukker, og lad chokoladen størkne.

Serveringsforslag: Cake pop gør sig rigtig godt med lidt is til.


God cake pop lyst og velbekomme.


Mvh Lise

Kommentarer

  1. hvis man så kun har varmluftsovn - så er det bare ikke muligt?

    SvarSlet
  2. Jo da:) Varmluft ovn har en tendens til at gøre kagen lidt mere tør, men du kan sagtens bruge opskriften. Er der noget på kagen som bliver tørt skærer du det bare fra:)

    SvarSlet
  3. Hej
    Jeg prøvede POPCakes for første, og valgte dine.
    Det var et godt valg jeg vandt 1 plasen i en kagekonkurrence, hvor otte der deltog.
    Blandt andet nogle kokkeelever :)

    Tak for en god opskrift.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial