Transport og opbevaring af kager

Jeg har fået et spørgsmål vedr. transport og opbevaring af kager som kan være et problem af 2 årsager: temperatur og hygiejne.
Transport:
Du kan lave dit eget køleskab på 2 måder:
  1. Tag en flamingokasse (vigtigt at denne aldrig er brugt til andet/ jordholdige madvarer), kom nogle køleelementer i bunden. Ovenpå kommes anti-skrid-måtte i gummi (beregnet til hylder) eller et rent viskestykke for at kagefadet ikke glider rundt i kassen. Kom låg på.
  2. Hvis kagen er for høj, kan du lave en kølekasse selv ved at tage en stor ny papkasse og fore denne med flamingoplader og derefter fortsætte som ovenstående.
Opbevaring:
Kager er madvarer som skal stå i køleskab indtil servering og må selvfølgelig aldrig stå på gulvet eller andre snavsede overflader.

Har du ikke plads i køleskabet pga alt det andet mad til festen kan du købe et brugt køleskab på dba.dk eller guloggratis.dk, og så er det ellers bare at komme igang med rodalon og skureklud:) Jeg har selv et kage-køleskab i kælderen, da fondant også kan trække smag fra andre madvarer og så har jeg sjældent plads i mit lille køleskab i køkkenet.

Alternativt kan man vælge at leje en kølevogn for ca 350 kr pr døgn, blot google "kølevogn" så får du en masse leverandører af dette. De skal tilsluttes strømstik, og derefter har du et kæmpe køleskab til kager og andet til festen:)

Kommentarer

  1. TUSIND TAK for tippet :D Det har jeg SÅ meget brug for at vide lige på nuværende tidspunkt og vil helt sikkert bruge dine alternativer til transportkasser :D

    SvarSlet
  2. Det er jeg rigtig glad for at høre:)Rigtig meget pøjpøj med dit projekt!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

DIY beton æg

Modellerings chokolade