Opskrift: Victorias bærmuffins med chokolade
Victoria elsker disse muffins, som jeg oprindelig bagte til en lille mini-ferie i sommerhus i Sverige.
Ingredienser til ca. 12 muffins.
300 g hvedemel
160 g sukker
1/4 tsk salt
2 store æg
2½ dl mælk
Korn fra 1 vanillestang
90 g usaltet smør, tempereret
50 g blåbær
50 g hindbær
100 g hakket hvid chokolade.
Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 175 grader
Pisk smørret sammen med sukker. Tilsæt herefter 1 æg af gangen. Tilsæt vanillekornene.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Bland de tørre ingredienser ned i smørblandingen, skiftevis med mælken.
Hvis du bruger frosne bær, skal de lige tø først på et underlag som kan suge den overskydende væske fra.
Rør den hvide chokolade i dejen. Tilsæt herefter bær og rør forsigtigt rundt med en dejskraber så bær ikke bliver skadet.
Kom bagepapir i muffinformene. Fyld formene 3/4 op.
Bag i ca 20-30 min. Lad afkøle lidt på bagerist.
Velbekomme.
mums :) hvid chokolade og bær, bestemt en favorit,
SvarSletKH misbah
Kære Misbah
SletJa, det er bare altid godt i kombi!!! Victoria endte med at være hoved-indtager af disse, og endte med at indtage intet mindre end 4 stk (over to dage)!!! ... vist godt der er lidt ændrede regler på ferier!
Rigtig godt forår til dig og familien!!! Kh