3. marts 2014

Opskrift: Victorias bærmuffins med chokolade



Victoria elsker disse muffins, som jeg oprindelig bagte til en lille mini-ferie i sommerhus i Sverige. 

Ingredienser til ca. 12 muffins. 
300 g hvedemel
160 g sukker
1/4 tsk salt 
2 store æg
2½ dl mælk
Korn fra 1 vanillestang
90 g usaltet smør, tempereret
50 g blåbær
50 g hindbær
100 g hakket hvid chokolade.

Fremgangsmåde: 
Opvarm ovnen til 175 grader
Pisk smørret sammen med sukker.  Tilsæt herefter 1 æg af gangen. Tilsæt vanillekornene. 
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Bland de tørre ingredienser ned i smørblandingen, skiftevis med mælken. 
Hvis du bruger frosne bær, skal de lige tø først på et underlag som kan suge den overskydende væske fra.
Rør den hvide chokolade i dejen. Tilsæt herefter bær og rør forsigtigt rundt med en dejskraber så bær ikke bliver skadet.
Kom bagepapir i muffinformene. Fyld formene 3/4 op. 
Bag i ca 20-30 min. Lad afkøle lidt på bagerist. 


Velbekomme.

2 kommentarer:

  1. mums :) hvid chokolade og bær, bestemt en favorit,
    KH misbah

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Misbah
      Ja, det er bare altid godt i kombi!!! Victoria endte med at være hoved-indtager af disse, og endte med at indtage intet mindre end 4 stk (over to dage)!!! ... vist godt der er lidt ændrede regler på ferier!
      Rigtig godt forår til dig og familien!!! Kh

      Slet