Børnenes gave værksted

 Disse opbevaringsglas er gamle kaffe-glas som børnene har malet med glas-maling og derefter limet stofblomster og "diamanter" på.

Dette skønne træ lavede vores vennepars storepige i børnehaven sidste år. Det er lavet af en urtepotte, en klump ler, lidt mos, en pind, en flamingokugle og nogle stofrester.

 I Panduro hobby fås nåle til børn som de ikke kan stikke sig på. Børn ned til 2½ år kan lave smykker med disse nåle. Perlerne er købt hos Tiger.

 Jeg havde lavet billedet klar ved at male hele fladen med hvid maling (så der ikke opstår bare pletter af lærred efter børnene har malet færdigt). Malingen er fra Panduro hobby (børnemaling). Da hun var færdig med at male dryssede hun glimmer på.
Når malingen er tør kan man spray lidt hårlak på får at få glimmeret til at sidde bedre fast.

Disse 4 billeder lavede min veninde sammen med hendes datter og er en fin måde at lave børnenes aftryk på. Vores piger var ca. 9-10 måneder gamle da vi lavede billederne.


 Giv bedsteforældre et billede af børnene. Eventuelt kan børnene dekorere billedrammen. Billedet her er taget af fotograf Ida Holm som fotograferer i børnehaven.

Fyrfadsstage, denne lavet af Caroline på næsten 3 år.  

 Hjemmelavet lanterne, lavet af Victoria 4½ år. 

Æske med børnevenlig malin (købt i panduro) og en masse glimmer.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial