Rosas Univers: DIY Julestjernecupcakes


Så er vi gået ind i den dejlige julemåned som står på hygge, hygge og bagning. ;)
Jeg er sådan en af dem, som andre synes er tosset, for jeg elsker bare alt ved julen, og jeg glæder mig i lang tid inden. Det er ligesom om jeg ikke helt har mistet barneglæden. Derfor bliver der i bilen fx. hørt julemusik fra midt november, når radio soft starter med dette, planlagt drillenisser på arbejdet, lavet småkager med min søn Villads, set julekalender, klippe klistret osv osv.

Derfor var det også oplagt, da min mor havde fødselsdag, at lave nogle JULEkager til hende. :D

Det blev til nogle fine chokolade julestjernecupcakes som i kan se billeder af herunder. Lise, synes at de var så fine, og spurgte derfor om jeg ikke ville gæsteblogge her på kageeventyr, og dele min DYI med jer allesammen. Selvfølgelig vil jeg det! :D

I er selvfølgelig også velkomne inde hos mig selv på RosasUnivers, hvor i bla kan se dejlige billeder fra en sommerhus-juletur der udviklede sig til et lille juleeventyr. :)

Nåh men nu til sagen: :D :D :D

Cupcake: Chokolade med farvet smørcreme på toppen.

Farver: Wilton kelly green, Wilton red (og guldstøv på toppen)

Tyl: Wilton leaf tyl nr: 366

Som i kan se på nedenstående billede, starter man med at lave bladene, hvorefter man bygger blomsten på ved ligesom at lægge blomsterbladene imellem bladene. Blomsten laves i tre lag, hvor man slutter det sidste lag af med et lille kort blad.
Derefter lægges der nogle små prikker med smørcreme på toppen og der drysses med spiseligt guld eller sølv støv.

Det kan se svært ud at få lavet "bølgeformen" på bladene, men det er faktisk rigtig nemt og tyllen går næsten hele arbejdet for dig.
God Bagning!Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial