Minnie Mouse

En lille Minnie Mouse kage til et vennepar som holdt dåb i søndags:) De spurgte om jeg ikke ville stå for kagen - og jo, selvfølgelig:) Det var en kombination af neutral-vanille kage, makronkage samt hindbærmousse og fint revet marcipan. Smurt op med passionsfrugt creme. Blev en rigtig god kombi:)
Rigtig god dag til jer alle:)

Kommentarer

  1. Hvor er den sød! Jeg blev lige nysgerrig på den passionfrugt creme. Har du evt et link til opskrift? Og den "smelter" ikke fondanten?

    God tirsdag:-)
    Michelle

    SvarSlet
  2. Hold da lige op hvor er den bare fin !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  3. Tak skal i have:)
    Hjortebjerg: Det er faktisk bare marengssmørcremen med passions smag. Frugt har for meget fugt i sig til at kunne komme i nærheden af fondant desværre:( Der er opskrift på Italiensk Marengs smørcreme under opskrifter/ smørcremer.

    SvarSlet
  4. Smart at bruge essenser til smørcremer. Undskyld jeg stiller spørgsmål igen; hvor meget essens bruger du til de portioner smørcremer du har opskrifter på?

    Og tak for linket, det er hermed gemt:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hjortebjerg:) Skal skal være meget velkommen til at stille spørgsmål:)
      Det kommer an på hvilken essens/ smag jeg anvender. Der er forskellig styrke. Generel regl er at de syntetiske i duft skal doseres meget lidt af og evt blandes med ex øko citrus/ øko lime/ kanel/ andet - hvis det passer til. Der er ikke noget værre end at få en syntetisk smagende smørcreme i munden, så det bedste er at eksperimentere - tag en lille klat smørcreme fra og bland/ eksperimenter til næste projekt:)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial