Minnie Mouse
En lille Minnie Mouse kage til et vennepar som holdt dåb i søndags:) De spurgte om jeg ikke ville stå for kagen - og jo, selvfølgelig:) Det var en kombination af neutral-vanille kage, makronkage samt hindbærmousse og fint revet marcipan. Smurt op med passionsfrugt creme. Blev en rigtig god kombi:)
Rigtig god dag til jer alle:)
Rigtig god dag til jer alle:)
Hvor er den sød! Jeg blev lige nysgerrig på den passionfrugt creme. Har du evt et link til opskrift? Og den "smelter" ikke fondanten?
SvarSletGod tirsdag:-)
Michelle
Hold da lige op hvor er den bare fin !
SvarSletHyggehygge
Marianne
Tak skal i have:)
SvarSletHjortebjerg: Det er faktisk bare marengssmørcremen med passions smag. Frugt har for meget fugt i sig til at kunne komme i nærheden af fondant desværre:( Der er opskrift på Italiensk Marengs smørcreme under opskrifter/ smørcremer.
Smart at bruge essenser til smørcremer. Undskyld jeg stiller spørgsmål igen; hvor meget essens bruger du til de portioner smørcremer du har opskrifter på?
SvarSletOg tak for linket, det er hermed gemt:-)
Hej Hjortebjerg:) Skal skal være meget velkommen til at stille spørgsmål:)
SletDet kommer an på hvilken essens/ smag jeg anvender. Der er forskellig styrke. Generel regl er at de syntetiske i duft skal doseres meget lidt af og evt blandes med ex øko citrus/ øko lime/ kanel/ andet - hvis det passer til. Der er ikke noget værre end at få en syntetisk smagende smørcreme i munden, så det bedste er at eksperimentere - tag en lille klat smørcreme fra og bland/ eksperimenter til næste projekt:)