12. december 2011

Pære Asti konfekt

Til denne velsmagende lille konfekt skal du bruge, giver ca. 30 stk:

Chokoladeform - gerne silikone (jeg har anvendt silikone chokolade form jeg fandt i Tiger).
En pensel og en smørkniv.
250 g Mørk chokolade: gerne omkring 60%, eller favorit chokoladen
150 g Ren Marcipan masse
ca 8 spsk Asti (evt. mere hvis du ønsker en gennemtrængende smag)
1 lille rulle Odense Marcipan: Grøn Maripan med pæresmag.

Smelt chokoladen efter tempereringsguiden.
Brug din pensel til at smøre et ca 1-1½ mm tykt lag i din chokoladeform. Kom herefter din form i køleskabet, til chokoladen er stivnet.
Bland marcipanen med Asti, massen må gerne få en "fugtig" konsistens.
Tag den kolde form ud af køleskabet. Kom nu asti-marcipanen i formen, indtil der er ca. 5 mm tilbage til formens top. Tag nu den grønne pære marcipan, og læg på som låg - husk at der skal en bund på af chokolade, så efterlad 1 mm til dette. Sidste trin er at tage en kniv og smøre en bund af mørk chokolade til sidst. Lad nu konfekten køle i køleskabet indtil chokoladen er størknet.

Velbekomme og god jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar