Victorias Chokoladekage

Victorias Chokoladekage
(eller som min datter vil sige det choke-laaade)

Anvend springform 24 cm. Giver ca 30 port.

Ingredienser:
3 æg
250 g sukker
150 g blødt smør
4 spsk stærk kaffe eller 2 spsk espresso
1 dl mælk
200 g mel
1 tsk bagepulver
1 spsk vanillesukker
5 spsk kakao

Tænd ovnen på 170 grader.
Rør æg og sukker grundigt sammen. Tilsæt smør, kaffe og mælk og derefter vanillesukker, mel, kakao og bagepulver. Hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen nederst i ovnen i ca 50 min. Stil kagen til afkøling.

Chokoladecreme:
Ingrediencer:
180 g blødt usaltet smør
9 dl flormelis
2,5 dl kakao
2 spsk vanillesukker
1 dl mælk.

Det hele piskes til en luftig masse.
Tag den afkølede kage og del den i to lag. Kom chokoladecremen i midten, saml kagen igen og smør derefter chokoladecremen rundt om og ovenpå kagen.

Kom herefter fondant over kagen og pynt:)

Velbekomme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial