Banan cupcakes med chokolade

Opskrift til 24 cupcakes 

80 g smør, smeltet 
300 g sukker 
240 g hvedemel 
1 spsk bageepulver 
2,5 dl sødmælk 
2 æg 
2 bananer, mast til mos vha gaffel. 
korn fra 1 vaniliestang eller 2 tsk vaniliesukker 
200 g mørk chokolade, hakket groft. 

 Fremgangsmåde: Bland de tørre ingredienser i en skål. Lav en blanding med æg og mælk og tilsæt under omrøring til skålen med de tørre ingredienser. Tilsæt de moste bananer, og til sidst den hakkede mørke chokolade. Kom i cupcakeforme og bages i ovnen ved 175 grader i ca 30-35 min (til let gyldne på toppen). 
 Kan fryses: ja. 
 Forslag til topping: Smeltet chokolade, chokolademousse med orange krokant, eller hvid chokolademousse topping med oreo.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial