Oreo kagen
Oreo-kage med hvid chokolademousse og jordbær
Hvid chokolademousse.
3 bl. Husblas
250 g hakket hvid chokolade
6 dl piskefløde.
Udblød husblas i koldt vand. Kom den hakkede chokolade i en skål. Varm fløde op til lige under kogepunktet og hæld over den hakkede chokolade. Rør sammen indtil al chokoladen er opløst. Tilsæt herefter husblas til chokolademassen og rør til det er opløst. Sættes på køl over natten eller min 4 timer. Pisk chokolademousse luftig.
3 bl. Husblas
250 g hakket hvid chokolade
6 dl piskefløde.
Udblød husblas i koldt vand. Kom den hakkede chokolade i en skål. Varm fløde op til lige under kogepunktet og hæld over den hakkede chokolade. Rør sammen indtil al chokoladen er opløst. Tilsæt herefter husblas til chokolademassen og rør til det er opløst. Sættes på køl over natten eller min 4 timer. Pisk chokolademousse luftig.
Carolines chokoladekage (brug ca ½ portion)
6 spsk kakao
250 g hvedemel
300 g sukker
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniliesukker
2 æg
150 g smeltet smør
2,5 dl vand
200 g hakket chokolade.
Bland de tørre ingredienser. Tilsæt herefter æg, smør og
vand. Pisk til ensartet masse, tilsæt hakket chokolade. Bages i ovn ved 170 g.
ca 35 min.
Oreo kiksebund:
160 g Oreos, knust til ”kaffegrums”.
40 g smeltet smør.
Bland smør og de knuste oreos. Tryk blandingen ned i bunden
af en springform (pres med bagsiden af en spiseske).
Kom den afkølede chokoladekage ovenpå kiksebunden. Tilsæt
hvid chokolademousse og pynt med friske
jordbær.
Kommentarer
Send en kommentar