16. juni 2013

Opskrift: Hvid chokolade brownie med friske hindbær

 

Ingredienser:

125 g usaltet smør, stuetemperatur
200 g hvid chokolade
3 æg
300 g sukker
korn af 1 vanillestang
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g hvid chokolade, groft hakket
100 g marcipan
100 g hakkede nødder (ex. pekan, valnødder eller hasselnødder)
2-3 bakker friske hindbær
 
Smelt chokolade over vandbad og tilsæt smørret. Imens det smelter piskes æg sukker og vanillekorn i en anden skål. Det skal piskes grundigt sammen, derefter tilsættes chokolade massen. Tilsæt mel og bagepulver.
Tag nu den hakkede chokolade, nødder og marcipan og bland det i dejen. Kom dejen i en smurt form og bag den ved 180 grader i ca. 1 time.
Lad kagen køle helt af og læg de friske hindbær ovenpå.
 
Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar