12. november 2012

Give Away november - SLUT

Vinderen er nr 51, Tillykke Mette, nr 51

video


1: Tusinde Tanker
2: Pia
3: Kageelskeren
4: SMOL
5: Heidi Andersen
6: Linea1989
7: Nørkle Tøserne
8 Lenes kagedesign
9 Charlottes Verden
10 Anita kagekællingen
11 Anita kagekællingen
12 Sandra
13 Charlottes-kager
14 Charlottes-kager
15 Helle
16 Sabrina
17 Karina (Korsholms krative hjørne)
18 GitteBlinkilde
19 Louise
20 Melle
21 Henridarling
22 Anna
23 Christinematz
24 Anna
25 Bindzus
26 SjuulT
27 Anna Mørch
28 Karli
29 Margit
30 Margit
31 Mini-hakkeren
32 Eeyorenyk
33 eeyorenyk
34 Merete
35 ByKirsti
36 JulMahl
37 Bianca
38 Bianca
39 by Busk
40 Soegaard
41 Edith (No ordinary cake)
42 Rosas Univers
43 Wulffine
44 Helena
45 Ane
46 Ida
47 Luise
48 1i11e.1u11e
49 Christinas StinasKager
50 Julie
51 Mette
52 Mette
53 Eva
54 Maiken
55 Susie Rasmussen
56 Rikke/ Champ Chaos
57 Mia Clement
58 Urzling
59 Eva
60 Eva
61 Little Sunshine Jordbærkagen
62 Thea Santin Andersen
63 Opholdsrum
64 Lene
65 Riks
66 Heidis Kagesjov

Kære Alle

Så nåede vi op på 250 faste læsere og det skal som lovet fejres med en lille give away. De som har problemer med at blive læser her på bloggen kan tilmelde sig give away'en på facebook gruppen.

Hvis du ønsker at vinde denne give away som består af
4 forskellige frugtfarver
6 poser mandelmel
samt bogen Franske Makroner

Så skriv i kommentar feltet om du deltager med 1 eller 2 lodder.
1 lod: skriv i kommentar feltet at du deltager
2 lodder: skriv i kommentarfeltet samt skriv om give away'en på din blog.

Jeg glæder mig til at vende tilbage på den anden side af give away'en med jule-tutorials:)

Give Away'en slutter d. 18/11-12

Opskrift: Scones med hvid-chokolade

Denne skønne opskrift er rigtig god her i den kolde tid hvor vi trækker indenfor for at hygge os.


Ingredienser:
350 g mel
2½ tsk bagepulver
75 g sukker
1/4 tsk salt
125 g smør, koldt.
1½ dl kernemælk
100-150 gram hvid chokolade, hakket.
1 tsk vanilleessens, alternativt kan bruges vanillesukker.
1 æggeblomme til pensling, bland med 4 spsk vand.


Fremgangsmåde.
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingredienser (mel, bagepulver, sukker, salt) i en skål. Skær det kolde smør i små tern og ælt det ind i mel-blandingen. Tilsæt herefter kernemælk lidt efter lidt. Tilsæt vanilleessens og hvid chokolade.
Når dejen har samlet sig, rulles den ud til en lang pølse som skæres i ca 12 stykker. Kom dem på bageplade og pensl dem med en banding af 1 æggeblomme og 4 spsk vand.
Bages i ovnen ved 200 grader i 15-16 min.

Velbekomme!

Lille tip: Føtex, kvickly og bilka er begyndt at forhandle "flydende økologisk vanille" som giver en dyb og lækker smag i forhold til alm. vanillesukker, og så forhandles det til en rimelig penge.