Blomster: tips og triks

Fondant blomster:

Der findes mange typer modelleringsmasser til blomster, men lav din egen blomster-masse ved at blande e wilton fondant med tylose pulver. Derudover findes også færdigblandinger til blomster; både hvor det hele er færdig blandet og nogle hvor du blot selv skal tilføje vand. Jeg synes ikke der er den store forskel i de produkter der er beregnet til blomster i forhold til at blande tylose i Wilton fondant. Personligt anvender jeg blanding af Wilton fondant med tylose eller laver mit eget.

De fleste bruger udstikkere og molds til at lave blomster. Til at begynde kan du ex. bruge en mold og udstikker som denne: http://dinkage.dk/moulds-veiners-32/blossom-cutter-mould-saet-872.html. Til dem som ønsker sværhedsgraden efter molds vil jeg anbefale at kigge forbi youtube.com http://www.youtube.com/ og søge på "how to make a fondant rose/ flower/ orchid mm.

Lim: Når du skal lime blade på blomsten kan med fordel anvendes past. æggehvider. Eller bland dit eget tyloselim (1 dele tylose til 20 dele vand). Når wiren skal sættes fast i blomsterbladet er det vigtigste at du kun anvender meget lidt lim - ellers glider wiren ud eller det bliver noget snask. Anvend så lidt som muligt og tør evt wiren af så det kun er minimalt med lim. Wiren skal føres ca 0.7 mm ind i blomsterbladet.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DIY beton æg

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade