Halloween Galleri

Halloween


Tutorial til disse søde Halloween cake pops: http://kageeventyr.blogspot.com/2011/10/halloween-cake-pops.html
Trin-for-trin guide til disse søde halloween cupcakes finder du her http://kageeventyr.blogspot.com/2011/10/halloween-cupcake-dekorations-guide.html
 
Jeg husker som et af mine dejligste barndomsminder, at min bedste veninde Mai og jeg tog over til Agersø og holdt Allehelgensaften, udklædte og rendte rundt og bad om slik og penge - sikke end indbringende aften... selv som udklædt heks... hæhææææ :).

Desværre er allehelgensaften en lidt uddøende helligdag (eller nærmere navn for højtiden) her i det danske (allehelgensaften blev egentlig afskaffet under helligdagsreformen i 1770, folk på Agersø holdt dog fast - dejligt!), mens den amerikanske udgave (Halloween) er ved at overtage pladsen. Jeg læste lidt op på Halloween og fandt ud af at Ekstra Bladet tilbage i 1998 afholdt Halloween festeligheder i Scala (København), hvilket boostede begrebet frem her i DK... selvfølgelig er div. indkøbscentre heller ikke dem der lader sig gå forbi af changen for salg af dekorationer.
Tivoli i København laver nu også årlige storslåede Halloween arrangementer, som er en kæmpe oplevelse for børn og voksne. Sidste år endte vi dog som våde og sultne mus - for skal man have mad i Tivoli i den uge, skal der bookes bord i god tid eller pakke en god madpakke, hvilket vi ikke havde tænkt på.

Under min søgning efter Halloween festligheder til hjemmet og til at lave sammen med ungerne faldt jeg over disse hjemmesider, med masser af mønstre og inspiration til det hjemme-udskårede græskar:
http://www.dltk-holidays.com/halloween/mpatterns.htm
http://www.pumpkinlady.com/pattern.htm
http://fatherhood.about.com/od/halloween/tp/pumpkin_patterns.htm
Allehelgensdag/ halloween afholdes dagen før Allehelgensdag (første søndag i november); dagen hvor alle genfærd, hekse og andre væsener der tilhører de mørke aftener slippes fri for at plage og hjemsøge helgener.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

DIY beton æg

Modellerings chokolade