Vinterbryllup


Svane & vinter bryllupskage


Vinter bryllupsbuket, lavet af Heidi Winther.


Så blev brylluppet afholdt med fælles tema i forhold til kage og blomster dekoration, som jeg lavede sammen med min veninde Heidi Winther som er blomsterdekoratør. Det har være rigtig sjovt at lave et samarbejde, istedet for blot at sidde og fondant-nørde alene.
Svanen er modelleret i frihånd efter billeder jeg fandt via google, som Eigild Ødegård har taget i 2006. Der er masser af billeder af knopsvanen, hvis du følger linket. Jeg har anvendt glimmer dust til at få svanen til at "glitre" samt håndmalet orange/ sorte dele.

Til at afslutte kagen har jeg anvendt koksgråt silkebånd med lille hjerte smykke sat på (begge dele kan købes i Panduro hobby). Jeg havde først overvejet Lambeth sprøjteglasurs teknik, men pga de store fondant-blomster arrangementer synes jeg alligevel det ville blive for rodet. Blomster har jeg som altid lavet fra Wilton fondant.
Jeg har limet silkebåndet fast ved at lave tylose lim (1 del tylose pulver, blandet med 20 dele kogende vand - lad det stå i køleskabet natten over, så fordeler tylosen sig, og limen er klar næste dag).

Jeg anvendte PME til at overtække kagen - hold op hvor er det bare et taknemmeligt produkt!!!! Uden tvivl den nemmeste sukkermasse til at overtrække kager med, sammenlignet med alle de andre mærker jeg har prøvet. Kan anbefales! :) Jeg købte min hos dinkage.

Mvh Lise
.

Kommentarer

 1. Fantastisk flot kage! Svanerne er bare skønne. Super god idé at lave kagen sammen. Spændende at høre om dine erfaringer med PME. Den må jeg prøve en dag.

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er den smuk!
  Hvis jeg skulle giftes, var det sådan en kage jeg kunne tænke mig :)
  Godt gået :D

  SvarSlet
 3. Tusind tak Camilla og Tumlelumsken for kommentarene:)

  SvarSlet
 4. Hej Lise
  Hvor er den smuk. Og det er fedt at den er lavet ved samarbejde med blomstertryllekunstneren.
  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial