Sneak peek på Dr. Oetker billeder:)

Så fik jeg lidt billeder fra Dr. Oetker - og hvor har jeg bare ventet med spænding!!! ... som et lille barn ved juletid der er ved at falde ned af stolen i bar forventning til det kommende - og så kom de altså:) Krav til arbejdet var at alt skulle kunne laves ud fra ting i supermarkederne, så at Hr. og Fru. Jeg-elsker-at-bage-Danmark ikke har behov for special butikkerne. Det har været en rigtig sjov udfordring, og dejligt at være med til at få den nye cake pop dille rundt i det danske. Dette er så et sneak peek på hvad det blev til:

Kage overtrukket med Dr. Oetkers fondant, pyntet med royal icing, soft sølv perler fra Dr. Oetker og let pynt på toppen lavet af husblas/ gelatine. Indeholder chokoladekage med chocolade creme.

Hjerte cake pops; hjerter formet i hånden af choco-appelsin cake pop dej, overtrukket med alm. hvid overtræks chokolade og pyntet med Dr. Oetkers Love krymmel.Bryllups cake pops; choco-appelsin-cake pop, formet en kugle, overtrukket med alm. hvid overtræks chokolade.
Dame: Dekorationsglasur, soft guldperler og love-krymmel fra Dr. Oetker.
Mand: Fik 2. lag overtrækschokolade som var alm. lys overtrækschokolade. Brun krave: lys choko-dekorationsglasur fra dr. oetker, hvide knapper, krave og serviet; hvid choko-dekorationsglasur fra Dr. Oetker, sløjfe: love krymmel og rød dekorationsglasur fra Dr. Oetker.
Til de der gerne vil se mere; cake pop galleriet og klassisk/ bryllups galleri.
Tak for kigget:)


Mvh Lise

Kommentarer

 1. Hej Lise , det er nogle flotte billeder og super flotte bryllupskage pop.
  kh

  SvarSlet
 2. Tak Misbah:) Det var altså også bare sjovt at lave og sjovt at se hvordan en fotograf vælger at sætte ens bagværk op... jeg må vist øve øve øve:) Kh Lise

  SvarSlet
 3. Det er da en masse spændende ting du får lavet med Dr. Oetker! Glæder mig til at se bogen rigtigt! Super flotte billeder :-)

  SvarSlet
 4. Det er rigtig flot og det glæder mig at se at alt bliver bragt ud til ganske almindelige hjemmebagere. Det ser ud som om fondanten sveder en del? Eller er det med vilje, at den ser sådan ud?

  SvarSlet
 5. Hej Edith og Janne:)
  Tak:) Det er ikke en bog - kunne ellers være sjovt at lave endnu flere cake pops (!!!), indtil videre bliver det publiceret på deres hjemmeside - ihhhh, glæder mig:) Har været rigtig sjovt at få lov til at lave nogle ting for Dr. Oetker, er meget taknemmelig for muligheden.

  Har virkelig fået blod på tanden efter flere "jobs" som kan støtte gode formål. Kan huske der også var et som blev "annonceret" på SCD som var for oftene i Japan... tænker der burde være flere velgørende "kage" formål i det danske:)

  Ja, den svedte lidt - var den værst tænkelige dag den skulle stå fremme til foto - der var simpelthen bare varmt, fugtigt og regnfuldt i vejret så det halve kunne være nok... en af de der dage man mest af alt har lyst til at fange en icetea og en kæmpe-ventilator og skrue op på max:)Men det hele lykkedes dog uden:)

  Kh Lise

  PS Edith - sej konkurrence du har fundet på din blog! http://www.threadcakes.com/ Seje kager!!!

  SvarSlet
 6. Ja er det ikke bare nogle vilde kager?! Jeg er gået i tænkeboks mht. design. Deltager du også?

  SvarSlet
 7. Hej Edith, nej desværre ikke i år, pt mangler vi både stue og køkken, kageting udskiftet med sandspartel mm, men skal helt klart deltage næste år!! Glæder mig til at se din kage!!!! Lise

  SvarSlet
 8. Du har skrevet at der er brug Dr. Oetkers fondant - er det kommet i handlen ? - har aldrig set det nogen stedet.

  SvarSlet
 9. hej - hvor lang tid i forvejen kan man lave gelatinepynt?? Det ser så spændende ud men kommer aldrig til at lave så flotte kager eller pynt til som du laver. Hilsen Kirsten

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

DIY beton æg

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade