Foto og snart kommende cake pop udgivelse for Dr. Oetker.

Kære Alle

Så en lille up-date herfra. Jeg blev for et stykke tid siden kontaktet af Dr. Oetker, som gerne ville lave en masse cake pops med deres produkter. Jeg takkede ja, og idag blev det hele delvist realiseret;

16 forskellige cake pops med illustration og beskrivelse er just igang med at blive redigeret og derefter gratis tilgængelige for alle.
Idag havde jeg både en kage og alle mine cake pops med ind til "Skovdal og Skovdal" foto-studie på Vesterbro. Vi lavede trin-for-trin billeder af arbejdsprocessen til cake pops, samt billeder af alle de forskellige slags cake pops.

Jeg glæder mig til selv at modtage billederne fra Dr. Oetker - og til at dele dem med jer her på bloggen. De vil blive delt op i 3 forskellige sværhedsgrader, så der er cake pops for alle - og til alle lejligheder. Alle produkter er let-tilgængelige for alle i DK.

Link til foto firmaet: http://www.skovdal.dk/
Hvis der er nogen som har en spirende skribent i maven, har de også et forlag, som kan hjælpe med at publicerer ens bog. Det var en meget dygtig og sød fotograf. Jeg synes det er rigtig dejligt og spændende at hører om andres historie, og blev overrasket over at uddannelsen til fotograf tager 4½ år - ikke noget at sige til at der er SÅ stor forskel på mine og deres mad fotos...!! Kamera koster 150.000 kr uden div. optikker! WOW... lidt en mavepuster for økonomien:)
Foto tips: Underlaget på billederne var en voksdug, gav et rigtig flot resultat på billederne. Derudover blev der testet meget med forskellige mønstrede servietter, glas mm for at give den hygsomme effekt på billederne.

Kagen var i forbindelse med en fondant som snart kommer på markedet for Dr. Oetker - snart er det muligt at købe hvid fondant i dagligvarer butikkerne som altid er lige rundt om hjørnet. Dejligt at alle i DK snart vil have meget nemt ved at komme igang med at lave sjove kager, cupcakes og cake pops.

Inspiration til kagen er: Lambeth Method of Cake Decorations. Denne kan anbefales alle der kan lide at lave Lambeth sprøjteglasurs teknik. Der er flotte billeder og god gennemgang/ trin-for-trin beskrivelser af hvordan man opnår Lambeth teknik. Ligeledes er der beskrivelse af hvilke tyller som skal anvendes.
Bogen er desværre ikke i trykken længere, men kan findes på ex ebay og amazon.com
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Lambeth+Method&_sacat=See-All-Categories

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_33?url=search-alias%3Daps&field-keywords=lambeth+method+of+cake+decoration&sprefix=lambeth+method+of+cake+decoration

Jeg kan varmt anbefale denne bog!

For dagens arbejde blev jeg selvfølgelig også tilbud en løn for arbejdet og materialer. Jeg har valgt at alle pengene ubeskåret skal doneres af Dr. Oetker, inkl det som jeg har brugt på indkøb, til http://www.boernecancerfonden.dk/
Det er en humanitær forening som hjælper kræftramte børn og deres familier, støtter forskning i behandlingsmetoder og forbedre vilkår for de ramte familier.
Sidder der nogen som skulle have lyst til ligeledes at donere penge til dette formål kan det gøres her:
http://www.boernecancerfonden.dk/Menu/St%c3%b8t+Fonden/St%c3%b8t+fonden

Tak fordi du/ I læste med. Jeg håber alle får en fantastisk (og forhåbentlig solrig) weekend.
Mvh Lise

Kommentarer

 1. Hej Lise. Stor Tillykke med en spændende projekt. Super fedt ide/initiativ at donerer din dags løn til børne cancer fonden.
  Jeg glæder mig vildt meget til at se dine billeder.
  kram

  SvarSlet
 2. Hej Misbah
  Tak:) var rigtig sjovt at få tilbudt at lave disse ting - og dejligt at noget der er sjovt at lave, kan komme til at glæde nogle børn som har det svært. Jeg glæder mig godt nok også til at se billederne! Så kun kagen og så trin for trin til cake pops hvor de skulle bruge mine arme og hænder:) Stilte cake pops op i de 3 trin jeg ønskede dem, så er spændt på hvordan billderne blev taget efter jeg kørte. Håber jeg snart får billederne så der kan komme en lille snig-præmiere her på bloggen. Kh

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

DIY beton æg

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade