Opskrift: Jordskokke suppe med bacon

Ingredienser(4 pers)

500 g jordskokker
1-2 løg
2 fed hvidløg
3 pastinak
25 g smør eller olivenolie
1 l hønsebouillon
2½ dl fløde
evt. lidt fedtstof fra bacon til at give smag
Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Pandestegte bacon i små stykker
Ristede hasselnødder.
Creme fraiche

Fremgangsmåde:
Skær grøntssager i små stykker inkl løg og hvidløg. Kom grøntsagerne i en gryde med olie/ smør og sauter grøntsagerne indtil let gyldent. Tilsæt bouillon og lag suppen koge ved svag varme i ca 30 min.
Mens suppen koger laves tilbehøret. Steg bacon. Tørrist hasselnødderne på en pande og kom derefter de varme hasselnøddekerne i et rent viskestykke og gnub skallerne af.
Når suppen har kogt skal denne blendes og derefter tilsættes fløde. Smag til med salt og peber.

Anret på tallerken, velbekommen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial