Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial
Her en tutorial om hvordan man laver et cornet/ kræmmerhus ud af bagepapir. Cornet/ kræmmerhus anvendes til run-out teknik, til at komme chokolade i til at lave chokolade mønstre og ligeledes til at pynte småkager med icing.
Tutorial for making a cornet. I use cornets when I do run-out techniques in royal icing or if I want to make chocolate patterns with melted chocolate.
Tag et stykke firkantet bagepapir og klip det til 4 trekanter.
I start by cutting a square piece of baking paper into 4 equal sized triangles.
Lav et ombuk på den lange side af trekanten, således at spidsen ca er på midten af kræmmerhuset.
Fold the triangle as illustrated.
Bøj nu omkring hånden med bagepapiret. Det skal gøres relativt stramt, således at hullet i kræmmerhusets top bliver så lille som muligt.
You have to fold the cornet firmly to get a usable result.
Tutorial for making a cornet. I use cornets when I do run-out techniques in royal icing or if I want to make chocolate patterns with melted chocolate.
Tag et stykke firkantet bagepapir og klip det til 4 trekanter.
I start by cutting a square piece of baking paper into 4 equal sized triangles.
Lav et ombuk på den lange side af trekanten, således at spidsen ca er på midten af kræmmerhuset.
Fold the triangle as illustrated.
Bøj nu omkring hånden med bagepapiret. Det skal gøres relativt stramt, således at hullet i kræmmerhusets top bliver så lille som muligt.
You have to fold the cornet firmly to get a usable result.
Dejligt med en diy :)
SvarSletTak for hjælpen... I en presset situation... Står her med nytårskransekagen og så kan jeg ikke lave en cornet.. OMG!!!
SvarSlet