Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial

Her en tutorial om hvordan man laver et cornet/ kræmmerhus ud af bagepapir. Cornet/ kræmmerhus anvendes til run-out teknik, til at komme chokolade i til at lave chokolade mønstre og ligeledes til at pynte småkager med icing.

Tutorial for making a cornet. I use cornets when I do run-out techniques in royal icing or if I want to make chocolate patterns with melted chocolate.
Tag et stykke firkantet bagepapir og klip det til 4 trekanter.
I start by cutting a square piece of baking paper into 4 equal sized triangles.
Lav et ombuk på den lange side af trekanten, således at spidsen ca er på midten af kræmmerhuset.
Fold the triangle as illustrated.
Bøj nu omkring hånden med bagepapiret. Det skal gøres relativt stramt, således at hullet i kræmmerhusets top bliver så lille som muligt.

You have to fold the cornet firmly to get a usable result.






Lav et ombuk således at cornet/ kræmmerhus holder sin form. Du kan nu fylde enten tynd icing eller chokolade i og begynde at dekorerer.






Fold the wide end of the cornet to make it stay folded. You are now ready to put royal icing or melted chocolate in your cornet.

Kommentarer

  1. Tak for hjælpen... I en presset situation... Står her med nytårskransekagen og så kan jeg ikke lave en cornet.. OMG!!!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund