Opskrift: Victorias bærmuffins med chokolade



Victoria elsker disse muffins, som jeg oprindelig bagte til en lille mini-ferie i sommerhus i Sverige. 

Ingredienser til ca. 12 muffins. 
300 g hvedemel
160 g sukker
1/4 tsk salt 
2 store æg
2½ dl mælk
Korn fra 1 vanillestang
90 g usaltet smør, tempereret
50 g blåbær
50 g hindbær
100 g hakket hvid chokolade.

Fremgangsmåde: 
Opvarm ovnen til 175 grader
Pisk smørret sammen med sukker.  Tilsæt herefter 1 æg af gangen. Tilsæt vanillekornene. 
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Bland de tørre ingredienser ned i smørblandingen, skiftevis med mælken. 
Hvis du bruger frosne bær, skal de lige tø først på et underlag som kan suge den overskydende væske fra.
Rør den hvide chokolade i dejen. Tilsæt herefter bær og rør forsigtigt rundt med en dejskraber så bær ikke bliver skadet.
Kom bagepapir i muffinformene. Fyld formene 3/4 op. 
Bag i ca 20-30 min. Lad afkøle lidt på bagerist. 


Velbekomme.

Kommentarer

  1. mums :) hvid chokolade og bær, bestemt en favorit,
    KH misbah

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Misbah
      Ja, det er bare altid godt i kombi!!! Victoria endte med at være hoved-indtager af disse, og endte med at indtage intet mindre end 4 stk (over to dage)!!! ... vist godt der er lidt ændrede regler på ferier!
      Rigtig godt forår til dig og familien!!! Kh

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial