Chokolade cupcakes
Ingredienser dej:
100 g hvedemel
5 spsk kakaopulver
140 flormelis
1½ tsk bagepulver
40 g usaltet smør, stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
korn af 1 vanillestand
Ingredienser chokolade-topping:
100 g usaltet smør
60 g frisk ost naturel
8 spsk kakaopulver
300 g flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk æg, mælk og vanillekorn sammen i en skål. I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser sammen med smørret. Kom halvdelen af mælkeblandingen i melblandingen og pisk indtil det er en ensartet masse. Kom resten af mælkeblandingen i dejen og rør igen til dejen er ensartet.
Kom dejen i cupcake forme og bag ved 170 grader i 20-25 min.
Lav nu chokolade topping ved at blande alle ingredienserne i en skål og pisk sammen med en elpisker. Rør indtil glasuren er let og luftig.
Når cupcakes er afkølet dekoreres de med smørcremen og evt. krymmel.
Velbekomme.
100 g hvedemel
5 spsk kakaopulver
140 flormelis
1½ tsk bagepulver
40 g usaltet smør, stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
korn af 1 vanillestand
Ingredienser chokolade-topping:
100 g usaltet smør
60 g frisk ost naturel
8 spsk kakaopulver
300 g flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk æg, mælk og vanillekorn sammen i en skål. I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser sammen med smørret. Kom halvdelen af mælkeblandingen i melblandingen og pisk indtil det er en ensartet masse. Kom resten af mælkeblandingen i dejen og rør igen til dejen er ensartet.
Kom dejen i cupcake forme og bag ved 170 grader i 20-25 min.
Lav nu chokolade topping ved at blande alle ingredienserne i en skål og pisk sammen med en elpisker. Rør indtil glasuren er let og luftig.
Når cupcakes er afkølet dekoreres de med smørcremen og evt. krymmel.
Velbekomme.
Kommentarer
Send en kommentar