Opskrift: Cremet blomkålssuppe med tapas-brød
Dejlig nem, hurtig og velsmagende opskrift som passer sig rigtig fin til både den travle hverdag samt til fest. Tapas-brødene blev jeg introduceret til for mange år siden, hvor en bekendt holdt åbningsfest for hans nyopstartede tøjmærke (Copenhagen Kasbah) hvor brødene blev flot arrangeret ved siden af glas med Asti.
Ingredienser:
2 blomkålshoveder
lidt smør
1.5 dl hønsebouillon
2 stk laurbærblade
2 dl fløde
salt og peber
Tilbehør:
små tapas brød
grøn pesto
Evt. pinjekerner
Fremgangsmåde:
Rens og pluk blomkålen i små buketter. Blomkålen kommes derefter i en gryde sammen med smør og sauteres under omrøring i 5 min. Hæld derefter bouillon, fløde og laurbær op i gryden og lad det koge ved lav varme i 20 min (i pausen laves brødene). Tag laurbærbladene op og blend derefter suppen.
Tapas-brød: Fordel de små brød på et stykke bagepapir og kom grøn pesto ovenpå. De små tapas brød smager også skønt hvis der kommes pinjekerner ovenpå. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.
Velbekomme.
Ingredienser:
2 blomkålshoveder
lidt smør
1.5 dl hønsebouillon
2 stk laurbærblade
2 dl fløde
salt og peber
Tilbehør:
små tapas brød
grøn pesto
Evt. pinjekerner
Fremgangsmåde:
Rens og pluk blomkålen i små buketter. Blomkålen kommes derefter i en gryde sammen med smør og sauteres under omrøring i 5 min. Hæld derefter bouillon, fløde og laurbær op i gryden og lad det koge ved lav varme i 20 min (i pausen laves brødene). Tag laurbærbladene op og blend derefter suppen.
Tapas-brød: Fordel de små brød på et stykke bagepapir og kom grøn pesto ovenpå. De små tapas brød smager også skønt hvis der kommes pinjekerner ovenpå. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.
Velbekomme.
Kommentarer
Send en kommentar