Katrine og Sørens bryllupskage

Denne kage var til min rigtig gode veninde og tidligere læsemakker/ the-og-slik-buddy Katrine og hendes mands bryllupsdag i juni måned - et absolut fantastisk bryllup, hvor alt var absolut perfekt i kirke og til festen som varede hele weekenden!!!

Receptionen:
Receptionen blev afholdt på Café Valentin i Hillerød (til Jer der planlægger bryllup - hold receptionen andet sted... !) Min veninde og hendes mand havde aftalt med souschefen at der ville være champagne glas med Asti klar til gæster samt at der var afsat 1 personale til at skære kagen.
Det som cafeen leverede:  De havde ikke arrangeret borde til gaver, kage ovs. Gæsterne blev mødt af tomme glas og da de endelig blev fyldt var det med martini lignende drikkelse. Sidste glas blev skænket da gæsterne begyndte at tage videre til festen. Vand ville de ikke udlevere. Kagen ville de have at brudeparret eller gæsterne skulle skære ellers ville de tage bryllupskagen ud i køkkenet og så sende tallerkener ud (ikke helt ideen med bryllupskage)... og kage-gafler...tja på efterspørgsel om de ikke ville komme med gafler til at spise kagen med - så kom de med 2 gafler til 90 gæster... Så gæsterne måtte selv rende rundt og søge efter gafler/ grill-gafler mm. ...! Min veninde og hendes mand har efterfølgende klaget - det har cafeen valgt at ignorere... Simpelthen under al kritik.

Festen:
Festen blev holdt på Skodsborg Hotel og Spa - det var bare fantastisk!!! Maden var perfekt, ingen glas blev tomme, tjenerne og kokken i højt humør, rigtig gode taler og rigtig god stemning med dans og musik til de lyse morgentimer.
Min veninde havde lavet nogle rigtig fine gaveæsker til alle gæster fyldt med slik, bolcher, chokolade og 2 pinex:) Bordkortene havde hun også haft travlt med at lave - det så bare drøn godt ud!!! 
Brudgommens søster og mand havde bla. arrangeret at alle par tændte en lanterne som blev sendt ud over østersøen - virkelig godt indslag og så bare super flot ud!!!
Alle gæster var inviteret til at overnatte på Skodsborg, og dagen efter stod vi op til den lækreste brunch menu jeg nogen sinde har smagt - og derefter en tur i spa så længe vi havde lyst.

Pynten
... kagen blev dog relativt til min mands arbejde, da designet var væsentlig anderledes... Egentlig havde jeg planlagt at alt pynt skulle sidde på en kugle og så falde lidt ned over øverste etage, kombineret med broderi og border på etagerne. Desværre var jeg lidt for hurtig på min "skære i flamingo station" hvor jeg skar halvt igennem min pegefinger i min kamp for at få tilpasset min flamingokugle som pynten skulle have været monteret på... så godt ude i de kreative aften-nattetimer springer jeg panisk ind til min mand og må få ham til at samle og pynte kagen mens jeg må lime min finger med Histoacryl (et absolut u-undværligt præparat i den private nødhjælpskasse når man har allergi mod at yngre uprøvede forvagter skal sy i ens fingre i skadestuen).
Så et stort tak til min mand for akut at blive kage-dekoratør :) 

Fyld og overtræk:) 
Kage: Luksus lagkagebunde med marcipan og hvid chokolade
Fyld: Jordbær-mousse, tyndt lag af orange-chokolade, toblerone-mousse
Overtrukket med: Mørk chokolade ganache (lavet af 70% chokolade) og marcipan fra Zelandia

Kommentarer

 1. Uha sikke dog en kedelig start.
  Men det endte lykkeligt :)
  Smuk kage...

  SvarSlet
 2. Ja, var virkelig bare synd for dem, og ganske uforstående at cafeen efterfølgende også er ligeglad... men de har jo også tjent deres penge på mindre end aftalt.
  Så ekstra godt at resten forløb perfekt:)
  Hav nu en super sommerdag!!!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

DIY beton æg

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade