Ideer til hjemmet inkl. børneværelset

Klik på link under billede for at komme til DIY. 


Dette er en sød ide jeg fik at min veninde. Hun havde samlet alle bogstaver og limet dem op på børneværelset. En sød dekoration og en sjov måde at lære alfabetet på. 


Alt du skal bruge til at lave din egen opslagstavle er: Blød masonitplade (byggemarked - de kan også skære planden til efter ønske), groft hvidt hør, det stof som du ønsker at beklæde din opslagstavle med samt en hæftemaskine til møbler (hobbyforretninger) - evt. klips og blomster.
Sådan gør du:  Beklæd din plade med groft hør stof og derefter med det stof som du ønsker at beklæde din opslagstable med. Hæft nu stoffet fast på bagsiden.
Jeg har valgt at lime nogle plastik blomster og sommerfugle med klips fast med hobbylim.En ide til ex. tøjsortering. En nem måde at se hvordan tøj skal sorteres. 
Det skal du bruge: farvet karton, grill-pind, klemme, pap, sprittush, og gennemsigtigt bogomslag til at "laminere" sorteringspindene.
Klip 2 karton hjerter samt et mindre hjerte i pap (skal indeni så karton ikke folder sammen). Læg pap ovenpå et af karton hjerterne. Lim grill pinden på. Lim derefter det andet karton hjerte ovenpå. Laminer hjertet. I den modsatte ende limes grill pinden fast på en klemme som nemt kan flyttes fra tøj kurv til tøjkurv. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DIY beton æg

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade