Diamant-bryllups kage med roser og Havreholm Slot


 Torsdag d. 8 december havde min mands bedsteforældre været gift i 60 år!!! Lang tid, men det har nu været en rigtig dejlig tid de har haft sammen. Jeg blev bedt om at komme med kage til formiddagskaffen, og det var jeg virkelig glad for. Min mand hjalp også til; lavede smørcreme, indfarvede alt fondant, udrullede overtræksfondant - så det blev det hyggeligste fællesprojekt.

Hvad er brugt til at lave kagen:
Det var bløde chokoladebunde, med hvidchokolade/ bær mousse smurt op med chokoladecreme. Fondant var af mærket PME til overtræk og blomsterne er lavet af Wilton Fondant blandet med tylose. "Gardin" ligeledes lavet af Wilton fondant, sprøjtet med spiselig pearl dust.

Havreholm Slot og Spøgelserne..
I weekenden blev hele familien inviteret op til Havreholm Slot i anledning af diamantbrylluppet. Det var rigtig hyggeligt, og der blev gjort meget ud af service fra personalets side. Maden smagte også fantastisk:
Forret: Røget kammuslinger med jordskokke puré og trøfler
Hovedret: Oksemørbrad med Pommes Anna og Garniture
Dessert: Chokolade-trøffelkage med mynte-sne og hjemmelavet orange is, samt pistacie kerner i sirup.
OG hvor var det dejligt med ordentlige børne-menuer; lækre grøntsagsstænger, hj.lavede frikadeller og kylling, hj.lavede pomfritter og meget mere - serveret som noget af det første, endelig et "spisested" som ved at forældre nyder deres mad meget bedre, når ungerne allerede hygger sig med deres.

Der var ialt 4 børn med; vores 2 piger, samt fætter Mads og kusine Julie. Ungerne blev ret nysgerrige og gik på eventyr. De var endda nede hos kokken Asbjørn, som lod dem komme ind i starten af køkkenet efter madlavningen var overstået.
Han fortalte at der boede et spøgelse på slottet - ja faktisk 6 ialt, men det mest kontaktsøgende skulle eftersigende være Kuske Kaj som blev kørt over af en karret for 120 år siden i slottets indkørsel. Skulle man ønske at mødes med spøgelset skulle man gå ned i kælderen og ind i spa-swimmingpool området, slukke alt lyset og kalde på Kuske Kaj 4 gange... det måtte vi selvfølgelig prøve... ingen spøgelser den dag, trods ihærdigt forsøg.

Et tak herfra skal i hvert fald lyde til kokken Asbjørn og receptionist/ servetrice Viv, som var utrolig søde overfor børnene når de havde pause i jobbet. Det giver virkelig et godt minde om et ophold, når der er hjertevarme mennesker bag uniformerne.

Og ikke mindst tak til ungernes oldeforældre som inviterede - og stort tillykke med guldbrylluppet.

Kommentarer

 1. Vildt flot kage, og sjovt at I kunne gøre det til et fælles projekt! Iøvrigt dejligt, når der bliver taget ekstra hensyn til børnene, som ellers nemt kan kede sig til en "voksen"-middag :)

  SvarSlet
 2. Tak:) Jeg kunne godt tænke mig flere fælles-projekter med min mand, men det kommer vist kun til at ske hvis jeg begynder at spillle fodbold haha:) Jeg var også meget overrasket over hvordan de taklede børnene. De blev helt rolige når de lige fik lov til at se hvad der blev lavet - ex opvask-elevatoren:) Så var nysgerrigheden stillet og så kunne de lege videre ude på gangen.

  SvarSlet
 3. Hej Lise, Det er en super flot kage, og flotte blomster.
  kh Misbah

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

DIY beton æg

Modellerings chokolade