Caroline-musens 1 års fødselsdagskage

Så kom dagen hvor vores yngste dejlige lille "Tummelumsk" Caroline fyldte 1 år  d. 29/12-11, og det skulle selvfølgelig være en kage med Peter Plys.

Det var en skøn fødselsdag med familien, og som alle andre mødre "forstår jeg slet ikke hvor tiden blev af" - slut med baby-tid, velkommen tumlinge-tiden.

Kagen var chokolade kage, med chokolade-trøffelcreme og friske bær (jordbær, hindbær og brombær) smurt op med chokoladesmørcremen.
Jeg har som altid anvendt Wilton fondant til at modellere figurer (blandet med tylose-pulver). Til at dække kagen anvendte jeg Bakels/ Pettenice sugarpaste - og den var noget værre juks at arbejde med. Det plejer at være en klar favorit, men de sidste 2 pakker har været meget besværlige at rulle ud - de klistrer helt forfærdeligt til underlaget i forhold til PME sugarpasten - som fungere perfekt.

Denne gang havde jeg voldsomt tidspres (= natten blev inddraget til kagepynt... :), da Caroline havde været syg i 2½ uge op til, og først blev rask 2 dage før hendes fødselsdag - og så skulle der laves pynt!! - og hvor er det dog heldigt at Sofisticake ligger lige i hjertet af Roskilde, dejligt tidsbesparende med kage-forretning hvor man bor!! De forhandler heldigvis Wilton fondant!!! Virkelig hyggelig lille forretning, og rigtig god, smilende og serviceminded betjening. De har pt. gode tilbud på deres julepynt, så det er værd at kigge forbi hvis man har lyst til at købe lidt billigt inden næste julesæson... som for nogle af vores vedkommende starter om ca 9 mdr;)

Rigtig godt nytår til jer alle!!!! Jeg glæder mig til det nye år, med mange pændende kageprojekter - OG i marts måned bliver kageeventyr.dk 1 år, hvilket bliver fejret med stor give away:)... og kaaaage:)

Mvh Lise

Kommentarer

 1. Hej Lise,
  Kedligt med fondant problmer, men skøn Peter plys kage. Jeg elsker træet, super flot lavet.
  Tillykke med Caroline. ☆ ★ ☆ Godt Nytår til dig og din famile ☆ ★ ☆.
  Nytårs hilsner Misbah

  SvarSlet
 2. Endnu en fantastisk kage fra din hånd! Den er super super flot!

  Stort tillykke med din datter og også godt nytår til dig :-)

  Edith.

  SvarSlet
 3. Hvor er det en flot kage! Hold da fast! :O

  SvarSlet
 4. Kære Lise

  Vi blev så begejstret da vi så denne kage og vil høre om vi overtale dig til at lave en lignende kage til vores næste firma fødselsdagsarrangement - mod betaling forstås. Kontakt mig gerne på 32103300

  Mvh Rikke
  The Fairytale Company - http://www.thefairytalecompany.dk/

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med tigerdyr, og 100 meter skoven. Hvor gennemført lavet :-)

  Mvh Claus
  Polterabend Event

  SvarSlet
 6. Hej hvor bestille man sådan kage hen. Min søn fylder 1år her til april og kunne tænke mig sådan en kage til ham.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

DIY beton æg

Modellerings chokolade