Banan cupcakes med chokolade
Opskrift til 24 cupcakes
80 g smør, smeltet
300 g sukker
240 g hvedemel
1 spsk bageepulver
2,5 dl sødmælk
2 æg
2 bananer, mast til mos vha gaffel.
korn fra 1 vaniliestang eller 2 tsk vaniliesukker
200 g mørk chokolade, hakket groft.
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser i en skål. Lav en blanding med æg og mælk og tilsæt under omrøring til skålen med de tørre ingredienser. Tilsæt de moste bananer, og til sidst den hakkede mørke chokolade.
Kom i cupcakeforme og bages i ovnen ved 175 grader i ca 30-35 min (til let gyldne på toppen).
Kan fryses: ja.
Forslag til topping: Smeltet chokolade, chokolademousse med orange krokant, eller hvid chokolademousse topping med oreo.
Kommentarer
Send en kommentar