Carolines 4 års kage (Rapunzel kage)
Så blev verdens dejligste lille Caroline 4 år!!! Ønsket til årets fødselsdagskage har været mange... eftersom Caroline er startet i skovbørnehave ville hun først have en insekt kage... det var jeg alligevel lidt glad for hun gik bort fra:) Hun endte med at ønske sig en Rapunzel kage, så jeg googlede "Rapunzel cake" og fandt dette helt fantastiske design på cakecentral. Jeg har kopieret ideen da jeg blev helt vild med den og vidste at det bare lige ville være sagen for Caroline med de mange små detajler.


Hjemmet havde pigerne og jeg pyntet med 50 papirs lanterner i guld-gavepapir  hængende fra loftet så vi fik rigtig Rapunzel tema:)
På billedet ovenfor har Caroline sin nye blå koalabjørnedragt på som hun fik af onkel og tante:) Caroline har været min lille "koalabjørn" siden hun var to år. Kom sig af at vi var med Mormor i Danmarks Parken i Randers Regnskov oppe i klatretativet og jeg siger efter vi er kravlet 1 m op. "Ej, Caroline, se der er langt ned.. skal vi ikke kravle ned"
Caroline: "Nej Mor"
Mig: "Vil du da bare sidde på min ryg som en lille abekat"
Caroline: "Nej mor, som en koalabjørn"Kagen havde Caroline besluttet skulle være:
Chokoladekage med hindbær mousse og chokolade smørcremen.

Jeg siger tak til vores fantastiske nabo Anne som kl 23 kom med hindbær til os aftenen før (man glemmer altid en ting i supermarkedet)!!


Dekoration: 
Alt pynt er lavet med fondant. Jeg har skåret alle delene ud med knife-tool. Rapunzel og Flynn Rider er lavet med delvis bas-relief teknik.
Øverste lag: Hvid fondant farvet med brun og sort airbrush.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial