Doc Mcstuffins kage


Ungerne herhjemme er blevet ret vilde med Doc Mcstuffins på Disney Junior kanalen. Når den lille doktor er på TV står de begge foran det og synger med på Doktor Mcstuffinssangen med største glæde. Til de som ikke kender Doc M er det en sød lille tegneserie om legetøjs doktoren som finder diagnoser som kan-ikke-lukke-øjnene-itis og kurere legetøjet med smil, sang og snilde - se film på linket øverst.

Jeg havde desværre væsentligt tidspres da jeg kun havde søndag aften til kage og dekoration, så ikke helt den kage jeg havde planlagt, men har en meget stærk mavefornemmelse for at jeg får muligheden for at lave endnu en Doc M kage i nær fremtid:) Af samme årsag blev det til chokoladekage med chokoladesmørcremen. Som altid er alt pynt og overtræk lavet af evigt stabile Wilton fondant. Gaven på kagen er cake-dummy overtrukket med fondant.

Victorias børnehave har en masse rigtig søde traditioner, en af dem er fødselsdags traditionen hvor alle sidder i rundkreds og så vælger fødselaren hvilken fødselsdagssang som skal synges, hvorefter fødselaren får en lille gave fra børnehaven. Victoria fik en lille lyserød hoppebold, isbjørne klistermærker samt en hjemmelavet billedebog med en hilsen fra børnehaven og tegninger fra legekammeraterne. Efterfølgende er der kage/ flødeboller/ boller/ andet som forældrene har taget med.

Billede af Victoria som hygger sig i fødselsdags rundkredsen:)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Modellerings chokolade

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial