Verdens nemmeste DIY på betonvæg. Alt det kræves er og og beton. Der slås hul i bunden af ægget, og indholdet hældes ud i en skål. Skyl æg rene og lad dem tørre. Bland beton, og kom det i æggene. Undervejs slås æggene mod en håndfladen for at få evt luft ud af æggene. Tørres 2-4 dage. Hvis man ønsker at spise alt det og som man har hældt ud af ægget, så er det en fordel at piske æggemassen med lidt mælk, piske det, hælde indholdet igennem en si så evt små æggeskaller fjernes inden man skal lave æggekage/ røræg. God fornøjelse og rigtig god påske!
Ingredienser flødebollemasse: 240 g sukker 0,5 dl vand 90 glucosesirup (kan købes i Føtex, Bilka mfl.) 150 g past. æggehvider 2 spsk sukker til æggehviderne.' Ingredienser vaffel-bund: 125 g hvedemel 50 gram sukker 50 g smør Overtræk: 250 g chokolade Den bedste version er med god mørk chokolade. Alternativt kan anvendes candy melts - husk at du kan fortynde candy melts enten med kakaosmør eller med Fun Cakes chokoladeknapper (utrolig tynd konsistens). Pynt: Spiseligt glimmer Pistace kerner, hakkede Frysetørrede bær Kokosflager Fremgangsmåde: Bundene: Tænd ovnen på 200 grader. Smulder smør og mel sammen, tilsæt sukker og bland til en ensartet masse. Rul dejen tyndt ud på et stykke bagepapir og udstik bundene vha cookie-cutter eller alm. glas. Bag vaffelbundene i ovnen i ca. 6-8 min. Skal herefter afkøles inden flødebollemassen kommer på. Flødebollemasse: Lav en sukkersirup ved at blande 240 g sukker med vand og glucose-sirup i en gryde og lad koge ind
(opskrifter i bunden af indlægget) Modellerings chokolade anvendes til at lave 3D kager og figurer med. Her et billede af min baby-badekars kage hvor pigehovedet er lavet af rice krispies treat RKT efterfølgende udglattet med modellerings chokolade. RKT anvendes for at kage-figuren ikke bliver for tung i forhold til resten af kage konstruktionen. Du kan også vælge at bruge flamingo. Det bedste resultat fås hvis man kan fremskaffe isoglucose (corn syrup/ majs sirup) som har den kvalitet at gøre massen ekstra elastisk. Majs sirup kan fås i visse Super Best, samt i thai/ kinesiske indkøbs markeder, men kan være svært at opdrive. Alm. flydende glucose som du kan få i de store supermarkeder fungerer også rigtig fint og er det som jeg bruger normalt. Modellerings chokolade, generelle blandings regler: For al chokolade gælder at du skal følge tempererings guiden Derefter blandes isoglucosen eller flydende glucose i, hvilket får chokoladen til at stivne med det samme. Bland til
Kommentarer
Send en kommentar