Bryllups surprise kage






Denne brylllups kage var til min veninde Mai, som faktisk var den første veninde jeg fik da min familie flyttede tilbage til Danmark. Så da hun ringede og spurgte om jeg ikke ville lave hendes bryllupskage var svaret helt klart JA! ... lille men.... ingen måtte vide noget om at de skulle giftes...



Da jeg ankom med kagen, var brudens far lige kommet på uventet visit - S...!!! så mig med høje hæle på løbetur om i baghaven med 3 etagers kage balancerende... og ja, har man været på barsel i 8 mdr er det ikke ligefrem motion eller høje hæle man er tilvænnet - tror jeg lignede lidt en blanding mellem en fuld høne og og en panisk kvinde, som desperat prøvede at skjule sig som en struds... Not a pretty sight... Kagen overlevede dog min lille i-må-ikke-se-kagen-rescue-mission... Jeg tænker selv, at tilpas få mennesker så min aktion til at værdigheden stadig er relativt intakt... meeeeeen, jeg kan tage fejl :)



Først kl 23 var vi klar til afsløringen, så der fik vi musikeren til at spillle bryllups melodien (ta-ta-ta-daaaaa) og ind kom Mai og Palle med brudebuket og den lille blomst der sidder på manden jakke (... hvad er det nu den hedder?!?) - tror der gik 1 min med stilhed før nogen forstod hvad der sket (på nær min jeg-klapper-alene-jubiii-afsløringen-klapsalve - og nej, så meget Asti havde jeg ikke drukket til at det alene kunne være forklaringen.. :) - og så kom klapsalverne og lykønskningerne i stor stil:) Det var en rigtig dejlig og glædelig begivenhed, og hvor har det været sjovt at være "bag kulisserne" i bryllups-overraskelsen.




Et stort tillykke herfra til Mai og Palle.

Kommentarer

  1. Super flot kage!
    og sejt du kunne være med til sådan en skøn hemmelighed :D

    SvarSlet
  2. Tak:) Ja, det var virkelig dejligt - jeg var også rigtig beæret over at være "hende med hemmeligheden":)

    SvarSlet
  3. Tak for din malende beskrivelse. Jeg smilede hele vejen...

    SvarSlet
  4. Hihihihi ... Kan lige se det for mig ...

    Rigtig SMUK kage !!!

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  5. Den er super flot - jeg er specielt vild med tulipanerne. Og, ja - jeg måtte også grine af din historie :-)

    SvarSlet
  6. hold da op nogen flotte kager du laver

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Modellerings chokolade

Opskrift: Flødeboller med vaffelbund

Icing Cornet/ kræmmerhus tutorial